MIG-hitsauksen ammattilainen palvelee Euroopassa

Ota yhteyttä

Finnegrip Oy / JK Roboweld on MIG-hitsauksen luotettavasti palveleva ammattilainen. Palvelemme yrityksiä koko Euroopan alueella.

Yli 20 vuoden kokemuksella

Meillä on alalta jo yli 20 vuoden kokemus, joten voit luottaa osaavaan palveluumme.

 

Käytössämme on ollut Hyundain MIG-hitsaussolut. Lue lisää MIG-hitsauksesta ja ota meihin yhteyttä!

Kysy lisätietoja

Mitä on MIG-hitsaus?

Onko MIG-hitsaus sinulle jo tuttua? MIG-hitsaus tunnetaan toiselta nimeltään kaasukaarihitsausmenetelmänä. Tässä hitsausmenetelmässä sähkövirran muodostama valokaari palaa lisäainelangan ja hitsattavan kappaleen välissä suojakaasun ympäröimänä. Hitsauksen aikana valokaari sulattaa perusaineen ja lisäaineen yhtenäiseksi materiaaliksi ja liittää näin kappaleet toisiinsa.

MIG-hitsauksen edut

MIG-hitsauksella on monia hyviä puolia. Se on hitsausmenetelmänä nopea ja puhdas. Hitsin päälle ei myöskään pääse syntymään minkäänlaista kuonakerrosta.

 

Hitsaamme tyypillisesti materiaaleja, joiden ainevahvuus on yli yhden millimetrin, mutta tarvittaessa myös ohuempia materiaaleja. Olemme toteuttaneet kokoonpanohitsausta koko pitkän työuramme ajan, joten voit luottaa korkealaatuiseen työnjälkeen.

Tutustu myös TIG-hitsaukseen

Työskentelemme kattavaa MIG-hitsauslaitteistoa käyttäen

Käytössämme on kattavat MIG-hitsauslaitteistot, johon kuuluu muun muassa:

  • kaksi erillistä MIG-hitausrobottimoduulia.

Monipuolisetkin hitsausohjelmat ovat meillä mahdollisia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Finnegrip Oy:hyn / JK Roboweldiin ja kysy lisää MIG-hitsauksesta tai pyydä tarjous! Kerromme mielellämme myös nykyaikaisesta ja kustannustehokkaasta robottihitsauksesta. Meiltä saat ainutlaatuiset palvelut hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Kaikki yhteystiedot