Kustannustehokasta robottihitsausta Pohjois-Euroopassa

Ota yhteyttä

Finnegrip Oy / JK Roboweld investoi Suomessa ensimmäisiä TIG-kylmälanka-hitsausrobotteja ja toteuttaa kustannustehokasta robottihitsausta koko Pohjois-Euroopan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää ainutlaatuisista palveluistamme!

Meiltä saat osaavaa palvelua kaikissa hitsaustarpeissasi. 

Robottihitsaukset sarjatuotantona

Käänny Finnegrip Oy:n / JK Roboweldin puoleen, kun tarvitset tekijää robottihitsaustöille. Palvelemme sinua mielellämme. Toteutamme robottihitsauksia sarjatuotantona tarpeidesi mukaan. Kokoonpanohitsaukset tapahtuvat TIG- ja MIG-menetelmillä, joissa on käytössä omat robotit. Nykyaikaisilla roboteilla voimme toteuttaa niin 50 kappaleen sarjan kuin massiivisemmankin sarjatuotannon.  

Hitsausprosessin automatisointi on nykyaikaa

Hitsausprosessin automatisointi roboteilla on nykyaikaa. Robotit voidaan ohjelmoida helposti aina käyttötarkoituksen mukaan.

 

Robottihitsaus mahdollistaa tarkan ja nopean työskentelyn. Se on myös ympäristöystävällistä, sillä prosessissa syntyy vähemmän jätettä, kuin perinteisessä hitsauksessa. Manuaaliseen hitsaamiseen verrattuna roboteilla pystytään toteuttamaan paljon paremmin haasteellisia hitsauslinjoja turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Korkean tuottavuuden ja ajan säästön ansiosta robottihitsausta käytetään esimerkiksi raskaassa sekä metalli- ja autoteollisuudessa.

 

Erityisesti robottihitsaus soveltuu lyhyille hitseille ja hitsausprosesseihin, joissa ei tarvita vaihtoja tai muutoksia. Robottihitsausta voidaan myös käyttää pienempien sarjojen tuotannossa ja yksittäiskappaleidenkin valmistuksessa.

 

Mikäli haluat kuulla lisää robottihitsauksesta, ota meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin

Asiakaslähtöistä palvelua

Tarvitsitpa sitten TIG-hitsausta tai MIG-hitsausta, meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua. Palvelemme eri alojen asiakkaita Suomen lisäksi muualla Pohjois-Euroopan alueella. Yli 20 vuoden työkokemuksemme ja laajan koulutuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille yritysasiakkaillemme tasokasta ja luotettavaa palvelua. Seuraamme tarkkaan alan kehitystä maailmalla ja haluamme pitää myös oman yrityksemme kehityksen kärjessä. 

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin mahdollisuuksiemme mukaan.