Kustannustehokasta robottihitsausta koko Euroopassa

Yhteystiedot

Finnegrip Oy / JK Roboweld oli ensimmäisiä suomalaisia yrityksiä, jotka investoivat TIG-kylmälankahitsausrobotteihin. Tarjoamme kustannustehokasta robottihitsausta koko Euroopan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää ainutlaatuisista palveluistamme!

Robottihitsaukset sarjatuotantona

Käänny Finnegrip Oy:n / JK Roboweldin puoleen, kun tarvitset tekijää robottihitsaustöille. Palvelemme sinua mielellämme.

 

Toteutamme robottihitsauksia sarjatuotantona tarpeidesi mukaan. Kokoonpanohitsaukset tapahtuvat TIG- ja MIG-menetelmillä, joissa on käytössä omat robotit. Nykyaikaisilla roboteilla voimme toteuttaa niin 50 kappaleen sarjan kuin massiivisemmankin sarjatuotannon.

Kysy lisätietoja

Hitsausprosessin automatisointi on nykyaikaa

Hitsausprosessin automatisointi roboteilla on nykyaikaa. Robotit voidaan ohjelmoida helposti aina käyttötarkoituksen mukaan.

 

Robottihitsaus mahdollistaa tarkan ja nopean työskentelyn. Se on myös ympäristöystävällistä, sillä prosessissa syntyy vähemmän jätettä, kuin perinteisessä hitsauksessa. Manuaaliseen hitsaamiseen verrattuna roboteilla pystytään toteuttamaan haasteellisia hitsauslinjoja turvallisemmin ja kustannustehokkaammin. Korkean tuottavuuden ja ajan säästön ansiosta robottihitsausta käytetään esimerkiksi raskaassa teollisuudessa sekä metalli- ja autoteollisuudessa.

 

Erityisesti robottihitsaus soveltuu lyhyille hitseille ja hitsausprosesseihin, joissa ei tarvita vaihtoja tai muutoksia. Robottihitsausta voidaan myös käyttää pienempien sarjojen tuotannossa ja yksittäiskappaleidenkin valmistuksessa.

 

Mikäli haluat kuulla lisää robottihitsauksesta, ota meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin

Asiakaslähtöistä palvelua

Tarvitsitpa sitten TIG-hitsausta tai MIG-hitsausta, meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua. Palvelemme eri alojen asiakkaita Suomen lisäksi muualla Euroopan alueella.

 

Yli 20 vuoden työkokemuksemme ja laajan koulutuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille yritysasiakkaillemme tasokasta ja luotettavaa palvelua. Seuraamme tarkkaan alan kehitystä maailmalla ja haluamme pitää myös oman yrityksemme kehityksen kärjessä.

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin mahdollisuuksiemme mukaan.

Yhteystiedot