TIG-hitsausta Euroopassa

Ota yhteyttä

Yrityksemme Finnegrip Oy / JK Roboweld on TIG-hitsauksen kokenut asiantuntija. Palvelemme yrityksiä Euroopan alueella.

Hitsaustyöt luotettavasti

Toteutamme kaikki hitsaustyöt luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen ja työturvallisuudesta huolehtien. Voit siis aina luottaa palveluumme.

 

Olemme investoineet Suomessa ensimmäisiä TIG-kylmälanka-hitsausrobotteja, jotka ovat maailmanlaajuisesti ensimmäisiä Kempin laitteistolla toteutettuja, lisäainelangan syötöllä varustettuja robotteja. Myös käsihitsaus on mahdollista.

 

Lue tältä sivulta lisää TIG-hitsauksesta ja ota meihin yhteyttä. Palvelemme sinua ja yritystäsi tarpeidesi mukaan.

Kysy lisätietoja

Mitä on TIG-hitsaus?

Tiedätkö jo TIG-hitsauksesta ja sen ainutlaatuisista ominaisuuksista? TIG-hitsaus – englanniksi Tungsten Inert Gas Arc Welding – on kaasukaarihitsausprosessi. Hitsauksen aikana valokaari palaa sulamattoman volframielektrodin ja työkappaleen välissä suojakaasun ympäröimänä. Suojakaasuna tulee käyttää inerttiä kaasua, jolla ei ole vaikutusta itse hitsausprosessiin.

 

Voimme toteuttaa TIG-hitsausta joko lisäainetta syöttäen tai ilman lisäainetta. Esimerkiksi 1–3,5 mm:n paksuinen lanka voi toimia lisäaineena, sillä sen koostumus vastaa hitsattavaa materiaalia. Jos lisäaine syötetään koneellisesti, on kyse mekanisoidusta TIG-hitsauksesta.

Lue myös MIG-hitsauksesta

Mihin TIG-hitsausta käytetään?

Mietitkö, minkälaisiin käyttökohteisiin TIG-hitsaus sopii? TIG-hitsausta käytetään muun muassa:

  • ruostumattomien hitsaukseen ja valmistukseen

  • vaativien putkistojen hitsauksiin

  • ohuiden aineiden hitsaukseen

  • alumiinien hitsaukseen

  • erikoismetallien hitsaukseen.

TIG-hitsausta voidaan toteuttaa robottihitsauksena tai käsin tehtävänä mekanisoituna hitsauksena. Meiltä onnistuvat molemmat.

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä TIG-hitsauksesta ja sen sopivuudesta eri kohteisiin, ota meihin yhteyttä. Jaamme mielellämme tietotaitomme kanssasi.

Yhteystietoihin

Miksi TIG-hitsaus kannattaa?

TIG-hitsauksella on monia etuja, kuten hyvä sulan ja tunkeuman hallinta. Myös hitsin puhtaus ja tarkkuudella säädeltävä lämmöntuonti ovat TIG-hitsausprosessin etuja. Koska hitsausprosessi on mahdollista tehdä lisäainetta käyttämättä, hitsin päälle ei pääse muodostumaan kuonakerrosta. TIG-hitsauksella hitsistä saadaan paremmin myös halutun muotoinen, kuin muunlaisilla hitsausprosesseilla.

Katso video TIG-hitsauksesta

Katso video robotilla toteutettavasta TIG-hitsauksesta.